Home / 5/2017  / Locuință unifamilială

Locuință unifamilială

O casă cu parter și supantă pentru o familie tânără este localizată în suburbiile Moscovei. Am preluat proiectul când situl consta doar dintr-o ramă exterioară fără pereți interiori și încă puteam influența arhitectura pentru a crea

Ruetemple

Locuință unifamilială

 • Amplasament

  Moscova, Rusia

 • Arhitecți

  Alexander Kudimov, Daria Butahina

 • Suprafaţă utilă desfăşurată

  160 mp

 • Anul realizării

  2017

 • Fotografii

  Curtezia biroul de arhitectură Ruetemple

O casă cu parter și supantă pentru o familie tânără este localizată în suburbiile Moscovei.

Am preluat proiectul când situl consta doar dintr-o ramă exterioară fără pereți interiori și încă puteam influența arhitectura pentru a crea un spațiu al vieții de calitate.

Am demontat o parte din grinzile dintre două etaje și am schimbat complet layout-ul din cadrul proiectului standard al dezvoltatorului.
Familia petrece cel mai mult timp împreună într-o zonă comună, fapt pentru care am decis să aranjăm dormitoare mici la etaj, făcând parterul deschis și spațios pe toate cele trei coordonate, incluzând înălțimea.

Spațiul celor două niveluri este format în jurul unei structuri albe, incluzând o scară spre al doilea etaj. Sub acesta se desfășoară un spațiu de joacă pentru copii. La etaj se afla o zonă de lounge.
Parterul include, de asemenea, o bucătarie deschisă, dining-ului, living-ului și zona copiilor.

Trei dormitoare la etaj sunt situate în structurile în relief cu ferestre. Interiorul în sine a fost făcut cât mai simplu posibil: domină culoarea albă și lemn. Aproape toată mobilă este integrată în interior și este realizată din lemn de pin și fag.

Review overview