Home / 5/2017  / Deșertul alb

Deșertul alb

Deșertul Alb este un proiect fondat de exploratorul polar care a spart recordurile, Patrick Woodhead, și soția sa, Robyn, care au lansat prima și singura tabără de lux din Antarctica. Proiectul celebrează a 10-a aniversare

Patrick & Robyn Woodhead

Deșertul alb

 • Amplasament

  Antarctica

 • Echipă de proiect

  Patrick Woodhead, Robyn Woodhead

 • Anul realizării 

  2007

 • Fotografii

  Curtoazia biroului Patrick & Robyn Woodhead

Deșertul Alb este un proiect fondat de exploratorul polar care a spart recordurile, Patrick Woodhead, și soția sa, Robyn, care au lansat prima și singura tabără de lux din Antarctica. Proiectul celebrează a 10-a aniversare printr-o renovare completată de noi dormitoare, foaier și dining. Tabăra butic, probabil cea mai îndepărtată din lume, are o vedere spectaculoasă spre ghețarul de 60 de metri.

Deșertul Alb se mândrește prin dezvăluirea adevăratei Antarctica oaspeților săi, în timp ce le asigură o experiență de lux care îndeplinește și așteptările celui mai exigent călător. Cu exploratori autentici ca ghizi, căutătorii de adrenalină pot coborî în coardă crevasele glaciare, se pot cățăra pe stânci și parcurge labirinturile grotelor de gheață de un albastru irizat. Pentru cei care caută o excursie mai relaxată, oaspeții se pot bucura de un răsfăț culinar în cadrul taberei, datorat șefului bucătar, Justine Lindsey sau pot vizita bazele științifice de renume mondial și merge pe urmele coloniilor de pinguini.

Dormitoarele făcute la comandă din fibră de sticlă au fost prevăzute cu băi proprii. Există și un nou salon cu librărie și bar, în timp ce dining-ul a fost remodelat pentru a include o masă rotundă maiestuoasă de stejar, înconjurată de scaune opulente cu blană.

Review overview