Home / Știri  / Nemetschek România Sales & Support devine ALLBIM NET

Nemetschek România Sales & Support devine ALLBIM NET

Nemetschek România Sales & Support SRL, firmă de consultanță de software pentru industria construcțiilor (AEC), anunță că, începând cu data de 5 aprilie 2018, își schimbă numele în mod oficial în ALLBIM NET SRL și

Nemetschek România Sales & Support devine ALLBIM NET

logo-ALLBIM-net_site-min

Nemetschek România Sales & Support SRL, firmă de consultanță de software pentru industria construcțiilor (AEC), anunță că, începând cu data de 5 aprilie 2018, își schimbă numele în mod oficial în ALLBIM NET SRL și are un site nou de prezentare: www.allbim.net.

Nemetschek România Sales & Support SRL trece prin acest proces de rebranding pentru a reflecta noua tendință de pe piața construcțiilor.

În legătură cu aceasta schimbare dl. Dan Moraru, administrator al ALLBIM NET SRL, a spus:

“În anul 2017 am marcat 25 de ani de existență pe piața românească, în care am avut numeroase realizări. Anul 2017 a fost de asemenea un an excelent și din punct de vedere al veniturilor totale, cu o creștere de peste 40% (5.9 mil. în 2017 față de 4.2 mil. în 2016), ceea ce indică și în cifre direcția de succes a companiei.”

Ne mândrim cu faptul că am fost și suntem permanent alături de clienții noștri și îi sprijinim în  abordarea proiectelor complexe. Astfel, am evoluat împreună, iar implementarea la scară largă a noului concept BIM de proiectare, construcție și operare a venit natural, de la sine.

Avem un număr de peste 1.000 de firme clienți în România, de la birouri mici la mari companii de proiectare, management și beneficiari precum Architect Service, Birou de Arhitectură Pintilie, Arxtudio, Ama Design, Plan 31, Allied Engineers, Popp și Asociații, Metroul SA, Search Corporation, Italrom, Somaco Grup, Cona, Comnord, Iulius Mall, AFI Europe. Sunt nume sonore din domeniul construcțiilor care au avut încredere în noi și au ales soluțiile noastre.

Investiția în software este mai mult decât o decizie de a cumpăra o dată. Practic, stabilim un parteneriat pe termen lung, înțelegem și respectăm investiția clientului nostru într-un produs solid și în viitorul companiei sale, care se bazează și pe instrumentele de lucru oferite de noi.

Prezența internațională a firmei este din ce în ce mai evidentă, fiind consultați pentru implementări de software de către clienți din Australia, Marea Britanie, Croația, Slovenia, India, USA etc. De aceea dorim să stabilim și o rețea de comunicare între clienți, astfel încât metodele de lucru moderne BIM să aibă sens pentru toate părțile implicate în proiecte.

Pentru alte informații: office@allbim.net / 021 253 25 80

Review overview