Home / Știri  / Ce e nou in Allplan BIM Arhitectura 2018

Ce e nou in Allplan BIM Arhitectura 2018

Cu noua bara de actiuni din Allplan BIM Arhitectura 2018, veti gasi rapid functiile de care aveti nevoie pentru sarcinile specifice. Bara de meniu este structurata in functie de diferite specialitati (arhitectura, inginerie) si sarcini,

Aveti intotdeauna functiile potrivite la indemana

Cu noua bara de actiuni din Allplan BIM Arhitectura 2018, veti gasi rapid functiile de care aveti nevoie pentru sarcinile specifice. Bara de meniu este structurata in functie de diferite specialitati (arhitectura, inginerie) si sarcini, astfel incat grupurile de functii, cum ar fi modelarea, armarea sau crearea de planse, sa va fie usor disponibile. Veti gasi toate functiile corespunzatoare din Allplan in grupul respectiv, ca intr-un set de functii ordonate clar ca sa puteți trece imediat la treaba.

Reprezentarea corecta pentru fiecare tip de ecran

Indiferent de formatul monitorului cu care lucrati, Allplan BIM Arhitectura 2018 adapteaza automat interfata sa de utilizator la dimensiunea si rezolutia ecranului. Scalarea automata va ofera mai multa flexibilitate atunci cand va alegeti monitorul si asigura o functionare coerenta a programului.

Export avansat de date BIM cu IFC4

Cu Allplan BIM Arhitectura 2018 puteti trimite partenerilor de proiect toate tipurile de date ale modelelor BIM, inclusiv geometria libera, complet si fara pierderi. Acest lucru imbunatateste semnificativ calitatea si precizia modelului BIM. Utilizarea IFC4 conduce, de asemenea, la un control mai bun in cadrul proiectului BIM si sprijina procesul de luare a deciziilor intre toti cei implicati in proiect.

Imbunatatiri in domeniul vederilor si al sectiunilor

Noua functie pentru descrieri din Allplan BIM Arhitectura 2018 asigura descrierea corecta si completa a sectiunilor si vederilor cu minim de efort. Cata vreme descrierea este legata cu informatiile din modelul BIM, toate modificarile sunt automat actualizate in toate vederile si sectiunile conectate la modelul respectiv.

Gestionarea eficienta a informatiilor

Cu ajutorul combinatiei dintre Allplan BIM Arhitectura 2018 si platforma BIM Allplan Bimplus, puteti gestiona cu usurinta miile de informatii din proiectele BIM. Puteti utiliza Allplan Bimplus pentru a defini informatiile centralizat si pentru a le utiliza apoi in diferite sisteme si discipline pe parcursul intregului ciclu de viata al constructiei. Acest lucru va face mai flexibil in abordarea informatiilor si imbunatateste schimbul de date prin IFC și Allplan Bimplus.

Modelare 3D fara compromisuri

 O multitudine de optimizari in domeniul modelarii 3D în Allplan BIM Arhitectura 2018 va permit sa implementati propriile viziuni fara compromisuri: foarte simplu, foarte flexibil si la cel mai inalt nivel de precizie. Noile caracteristici includ modificarea multipla a proprietatilor de format pentru obiectele 3D libere, functia shell si curbele Spline B pentru crearea mai simpla si mai flexibila a formelor curbe.

Vizualizarea este acum la un nivel si mai inalt de realism

Diferitele optimizari din zona vizualizarii imbunatatesc semnificativ eficienta lucrului si cresc calitatea vizualizarii. Motorul de randare “CineRender” de la MAXON, acum integrat in Allplan BIM Arhitectura 2018, permite metodelor de randare fizica sa ofere si mai mult realism imaginilor realizate. O alta noutate importanta este cresterea calitatii imaginii ferestrei de animatie.

Colaborare simplificata prin Allplan Share

Cu optiunea Allplan Share si Allplan BIM Arhitectura 2018, beneficiati de o colaborare directa cu partenerii de proiect din intreaga lume utilizand aceleasi date din Allplan. Allplan Share se bazeaza pe platforma BIM Allplan Bimplus si va ofera functii suplimentare, cum ar fi Vizualizare model, Lista de sarcini sau Controlul reviziilor. Cu Allplan Share, reduceți efortul de administrare si economisiti costuri suplimentare pentru achizitionarea si intretinerea unui server local.

Review overview