Home / Știri  / “Grand Hotel Kempinski Geneva“ va fi prezentat de Tarek Hegazy la forumul SHARE București 2018

“Grand Hotel Kempinski Geneva“ va fi prezentat de Tarek Hegazy la forumul SHARE București 2018

Tarek Hegazy, AIA, SIR/SAR, Principal & Creative Director la Living Design - considerată a fi una dintre cele mai prestigioase companii de design interior din întreaga lume, va ține conferință la Forumul SHARE București 2018

“Grand Hotel Kempinski Geneva” va fi prezentat de Tarek Hegazy la forumul SHARE București din data de 27 Martie 2018

Tarek Hegazy, AIA, SIR/SAR, Principal & Creative Director la Living Design – considerată a fi una dintre cele mai prestigioase companii de design interior din întreaga lume, va ține conferință la Forumul SHARE București 2018 – Forumul Internațional de Arhitectură și Inginerie, care va avea loc în data de 27 martie la Hotel Radisson Blu în București. Subiectul prezentării sale constă în prezentarea proiectului Kempinski – Geneva și se intitulează: ”An iconic transformation journey through guest expectations at Grand Hotel Kempinski Geneva, Switzerland”.

Cu o prezență de peste 28 de ani pe scena designului interior și cu o carieră ilustră, cu numeroase și prestigioase proiecte la portofoliu rezultând mai mult de 270 de proiecte finalizate (majoritatea hoteluri de cinci stele), Tarek Hegazy s-a alăturat Living Design în 1999. Șapte ani mai târziu, în 2006 a devenit Principal și Creative Director al companiei. Fondată în 1984, compania sa este considerate în breaslă a fi una dintre cele mai prezențe în domeniul designului interior și a livrării la cheie din Europa și Scandinavia.

Living Design este autorul unei game largi de proiecte pe toate continentele, și a lucrat pentru cele mai prestigioase nume din industria hotelieră din Europa, Rusia, Orientul Apropiat și Statele Unite ale Americii.

Mai mult, Tarek a conceput și a înființat Living Design Development, cu prototipul numit Living Hotel, primul hotel din gama sa ce este momentan în construcție în Suedia. Înainte de a se alătura Living Design, Tarek a lucrat ca Senior Designer pentru Administrația din Dubai, contribuind la primele initiative de construcție hotelieră din Dubai, cum ar fi Dusit Hotel, Turnurile Emirates și Burj Al Arab. A lucrat și în numeroase companii de top din domeniul designului în cariera sa timpurie.

Arhitectul Hegazy conferențiază des despre Arhitectură și Design Interior. El este membru al Institutului American al Arhitecților (AIA), Ordinul Suedez al Arhitecților și în Sindicatul Egiptean al Inginerilor. Tarek Hegazy conferențiază des despre Architectură și Design Interior la numeroase forumuri și întruniri din domeniul designului. A câștigat numeroase premii în Design, iar munca sa este constant amintită în publicațiile internaționale. Printre forumurile la care a participat și la care a conferențiat putem aminti:

  • Hospitality Design, “A journey through trends & implementation”, Beijing 2014
  • Discovering Design- “Hi Connect Design”, Nashville 2013
  • Future design & Operation for Hotels in Water Scarce areas, Dusseldorf 2015
  • Debate “Ornament is a Crime in Interior Design”, Valencia 2013

Hotelul Grand Kempinski Geneva din Elveția, pe care îl va prezenta la SHARE București 2018, pe data de 27 Martie 2018, este cunoscut pentru numeroasele premii și recunoașteri internaționale: Switzerland’s Leading Business Hotel 2015, 2012, 2009 & 2005, European Design Awards 2009 și European Design Awards 2013. Cât privește munca pe care o desfășoară în prezent, putem aminti hotelurile Intercontinental Davos, Kempinski din Geneva, Minsk și Cairo, precum și hotelul Swissotel Budva în Muntenegru. De asemena, alte proiecte din Arabia Saudita, Suedia sau chiar și de peste ocean reprezintă portofoliul său profesional actual.

Alte nume importante care vor fi prezente la forumul SHARE București 2018 din 27 martie includ: Massimiliano Fuksas (Italia), Pan Yi Chang (Singapore), Yi Chen (China), Zhang Muchen (China), Mark Sutton Vane (Anglia), Karem Yazgan (Turcia), Patrick Meijers (Olanda), Anne-Cecile Comar (Franța) și Philippe Croisier (Franța). 

SHARE București 2018 este organizat de Asociația Culturală Pro Event, Ordinul Arhitecților din România și ABplus Events și este susținut de Partenerului Oficial SAINT GOBAIN, Partenerului Principal SISECAM FLAT GLASS, a Partenerului Ambiental BOSE, a Partenerilor GUARDIAN GLASS și SAMSUNG Air Conditioner, a Sponsorilor Principali AGC FLAT GLASS și ADEPLAST, a Sponsorilor VELUX, SKYLUX,  ALUPROF, Asociația Română de Iluminat (ARI), a Partenerilor Culturali Institutul Polonez, Institutul Italian de Cultură.

Partenerii media principali ai evenimentului sunt spatiulconstruit.ro și Igloo.

Formularele de înscrieri sunt disponibile online și le puteți accesa folosind următorul link https://share-architects.com/share-bucharest-27th-march/   

Puteți fi informați zilnic de noutățile din programul evenimentelor pe pagina de

 Facebook https://www.facebook.com/abplus/

 şi Twitter https://twitter.com/ArchTradeEvents

Pentru detalii suplimentare vă așteptăm întrebările la adresa de e mail: share@abplusevents.com      

De 20 de ani, ABplus events promovează excelența în domeniul arhitecturii și construcțiilor prin evenimente internaționale organizate pentru arhitecți și contractori în Europa Centrală și de Est.Informațiile despre evenimentele organizate în România, Bulgaria, Ungaria, Macedonia, Albania, Serbia, Grecia, Polonia sunt prezentate pe www.share-architects.com.

Review overview