Home / Știri  / Conferința Națională Extraordinară a Ordinului Arhitecților din România

Conferința Națională Extraordinară a Ordinului Arhitecților din România

Se apropie Conferința Națională Extraordinară a Ordinului Arhitecților din România, ce va avea loc pe 28 octombrie a.c., la Hotel Radisson Blu (Calea Victoriei, nr. 63-81, Sala Atlas), începând cu ora 9.00. În cadrul conferinței vor fi supuse adoptării următoarele

Se apropie Conferința Națională Extraordinară a Ordinului Arhitecților din România, ce va avea loc pe 28 octombrie a.c., la Hotel Radisson Blu (Calea Victoriei, nr. 63-81, Sala Atlas), începând cu ora 9.00.

În cadrul conferinței vor fi supuse adoptării următoarele documente, esențiale pentru ca organizația să își îndeplinească mai bine rolul:

– Regulamentul de organizare și funcționare a Ordinului Arhitecților din România

– Regulamentul-cadru privind înființarea, organizarea și funcționarea filialelor teritoriale ale Ordinului Arhitecților din România

– Organizarea aparatului administrativ al Ordinului Arhitecților din România

Aceste documente sunt rezultatul a 2 ani de pregătire, în care au fost antrenate câteva sute de arhitecți, cu scopul de a reforma organizarea și activitatea Ordinului, astfel încât acesta să fie cât mai aproape de nevoile concrete ale profesiei.

Credem că aceste modificări reprezintă un subiect de interes pentru toți arhitecții, motiv pentru care Ordinul își dorește ca ele să fie cât mai vizibile în media.

La acest link regăsiți o sinteză a procesului de transformare a OAR, iar aici pot fi accesate documentele propuse spre adoptare în Conferința Națională Extraordinară.

Review overview