Home / Știri  / „FAKRO fusion – before & after”

„FAKRO fusion – before & after”

“FAKRO fusion – before and after” FAKRO, producator mondial al ferestrelor de mansarda, ne propune un concurs la care pot participa arhitecti din intreaga lume. Tot ce trebuie sa faci este sa le arati cum poti

FAKRO fusion – before & after”

Podurile triste si parasite, pline de obiecte inutile, au devenit in prezent, datorita modei de a locui la mansarda, foarte populare in designul de interior si in arhitectura din intreaga lume.

Potentialul enorm de amenajare a podurilor se datoreaza formei lor neobisnuite, care este dictata de constructia diversificata a structurilor de acoperis. Beneficiile ce decurg din acest fapt pot fi obtinute exclusiv printr-o abordare individuala a fiecarui proiect. Cu toate acestea, cel mai important element al acestui puzzle este lumina. Intr-adevar, lumina este principalul designer de interior, contribuind la amenajarea unei incaperi confortabile sub acoperis. In plus fata de aspectul vizual, are un impact imens asupra dispozitiei si gandirii creative, influentand imaginatia, originalitatea si cresterea adecvata a copiilor nostri.

FAKRO, producator mondial al ferestrelor de mansarda, cunoaste si intelege perfect aceasta schimbare. In numele companiei FAKRO, avem placerea de a invita arhitecti din intreaga lume sa participe la concursul „FAKRO fusion – before & after”, unde pot prezenta transformarea spatiului intunecat si prafuit de sub acoperis intr-un interior luminos si functional.

Cerintele concursului:

  • Transformarea spatiilor intunecate si uitate in interioare functionale, pline de lumina naturala
  • Folosirea in proiect a ferestrelor disponibile in gama de produse FAKRO (pentru acoperisuri inclinate si plane), expunerea unei comparatii a interiorului inainte si dupa folosirea produselor FAKRO.
  • Suprafata interioara a ferestrelor utilizate in proiect trebuie sa fie cel puțin 20% din suprafata podelei din camera
  • Prezentarea spatiului inainte si dupa renovare sub forma de fotografii, imagini, proiecte de reconstructie, schite

Proiectele depuse trebuie sa includa:

  • Prezentarea spatiului inainte si dupa renovare (fotografii, imagini, proiecte de reconstructie, schite)
  • Formularul de aplicare cu autorizatiile necesare

Termenul limita pentru depunerea proiectelor:
20.02.2018

Anuntarea rezultatelor:
15.03.2018

Premii:
Locul I – 5000 Euro

Locul II – 3000 Euro
Locul III – 2000 Euro

Mai multe detalii despre concurs sunt disponibile pe https://www.fakro.com/architects/international-design-competition/fakro-fusion/

POST TAGS:
Review overview