Home / Comunicate  / PROMOVAM O VIATA FARA GRIJI PENTRU CEI DRAGI

PROMOVAM O VIATA FARA GRIJI PENTRU CEI DRAGI

[vc_row][vc_column][vc_column_text] Ferestrele de mansarda FAKRO Secure – SCUT impotriva efractiei   Pentru cei mai multi dintre noi ,,acasa” nu are doar o semnificatie materiala ci este mai degraba un sentiment de liniste si siguranta. Acasa este locul in

Ferestrele de mansarda FAKRO Secure – SCUT impotriva efractiei

 

Pentru cei mai multi dintre noi ,,acasa” nu are doar o semnificatie materiala ci este mai degraba un sentiment de liniste si siguranta. Acasa este locul in care sunt cei dragi, carora dorim sa le oferim protectie si bucurie.

 

In ultimiii ani, dispozitivele din categoria SmartHome au devenit din ce in ce mai populare, gratie dezvolarii tehnologiei dar si a dorintei noastre de a spori gradul de securitate al casei. Pentru folosirea dispozitivelor inteligente de monitorizare de la distanta, alarme sau sisteme avansate antiefractie, este necesara conexiunea la Internet, fapt care ne face vulnerabili in fata atacurilor cibernetice.

 

O masura foarte simpla pentru a asigura siguranta familiei si a bunurilor noastre este de a construi o ,,bariera” impotriva ‘musafirilor nepoftiti”prin usi si ferestre solide, cu inchidere sigura si sticla laminata, rezistenta la efractie.

 

Ferestrele de mansarda FAKRO cu rezistenta sporita la efractie sunt special concepute pentru a va proteja impotriva tentativelor de patrundere fortata in locuinta. Aceastea sunt construite in sistem topSafe si echipate cu noul sistem de prevenire a demontarii geamului, sticla laminata antiefractie clasa P2A si maner cu incuietoare.

 

Sistemul special topSafe (de consolidare a structurii si feroneriei ferestrelor de mansarda) sporeste semnificativ gradul de protectie impotriva efractiei si protejeaza impotriva caderilor accidentale in timpul lucrarilor efectuate la acoperis. Principalele caracteristici ale sistemului topSafe sunt suruburile mai lungi si mai groase, miezul metalic care intareste contraplaca si ranforsarea partii inferioare a cercevelei.

 

De asemenea, aceste ferestre nu necesita masuri suplimentare de protectie precum incuietori care ingreuneaza utilizarea. Datorita manerului montat in partea de jos este permisa o utilizare simpla si confortabila si blocarea in doua pozitii de intredeschis.

 

Ferestrele de mansarda FAKRO Secure FTP-V P2 si FTU-V P2 corespund cerintelor europene antiefractie RC 2 N, clasa a II-a conform EN 1627.

 

Pentru mai multe detalii, vizitați pagina Fakro.

Review overview